Gratis verzending vanaf €50,-

Nopi


Nederlands | 16-01-2016 | 288 pagina's

9789059566149

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 39,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Tekst achterflap

NOPI bevat ruim honderd nieuwe recepten die Yotam Ottolenghi samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie.
Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.

Biografie

Yotam Ottolenghi is auteur en chef van de Ottolenghi Deli's en de restaurants NOPI en ROVI in Londen.
Hij is volgens velen de man die zelfs broccoli sexy wist te maken en het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in de keuken introduceerde, tot in alle uithoeken van ons land.
Hij schrijft een wekelijkse column in het magazine van The Guardian en heeft 8 succesvolle kookboeken op zijn naam staan: Plenty en Plenty More (zijn verzameling vegetarische recepten); Ottolenghi: Het kookbook en Jeruzalem, met co-auteur en zakenpartner Sami Tamimi; Nopi, Sweet en de enorme bestseller Simpel. Samen met co-auteur Ixta Belfrage schreef hij zijn meest recente boek Flavour.

Details

EAN :9789059566149
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Publicatie datum :  16-01-2016
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :275 mm
Breedte :202 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :1488 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :288