Gratis verzending vanaf €50,-

500 cocktails


Nederlands | 25-03-2022 | 288 pagina's

9789059209060

Hardback


€ 10,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Dit uitgebreide cocktailboek vormt voor iedere gastheer of gastvrouw een inspiratiebron om dranken te mixen. Als u altijd al thuis cocktails heeft willen maken, maar gewoon niet wist waar u moest beginnen, is dit boek uw steun en toeverlaat. Er staan tips in over alle aspecten van het vak, van het versieren van de glazen tot het roeren, schudden en schenken ervan. Met dit boek wordt uw cocktail gegarandeerd een succes.

De 500 cocktails, punches, hot toddy s, sours, alcoholvrije cocktails en drankjes tegen een kater bieden u voor elke gelegenheid het juiste drankje, waardoor u geen ander naslagwerk meer nodig heeft.

500 recepten met allerlei sterkedranken, likeuren, mengdranken en garnering. Met dit boek kunt u zelf experimenteren of in de vergetelheid geraakte favorieten maken.

Een verrukkelijke verzameling cocktails en drankjes: shorts en shooters, zoals de Lime Shooter, longdrinks zoals de Tequila Sunrise, en hot toddy s zoals de Spiced Apple Toddy in dit boek staan ze allemaal.

Recensie/Quote

Vierkant boekje met informatie over het bereiden van cocktails. Bevat een inleidend deel over het ontstaan van cocktails, de benodigde alcoholische dranken, materiaal, glazen, en tips en trucs voor het bereiden. Vervolgens worden in verschillende hoofdstukken vele recepten gegeven, die geordend zijn naar het type cocktails, zoals klassieke, martini's, sprankelende, zomer-, tropen-, winter- en alcoholvrije cocktails. De recepten zijn helder beschreven met wat informatie over de herkomst, de ingrediënten en de bereidingswijze. Ook wordt er steeds verwezen naar variatiemogelijkheden die aan het einde van ieder hoofdstuk opgenomen zijn. Met veel mooie en kleurige foto's van kant-en-klare cocktails en een register in een minuscule letter. Ongewijzigde herdruk.

Details

EAN :9789059209060
Auteur: 
Uitgever :Veltman Uitgevers B.V.
Publicatie datum :  25-03-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :158 mm
Breedte :158 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :584 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :288