Gratis verzending vanaf €50,-

Ooit aten we dieren


Nederlands | 25-01-2020 |

9789057599767

Paperback / softback


   

€ 22,50

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Melk is goed voor elk. Een ei hoort erbij. We zijn opgegroeid in een tijd waarin het eten van dierlijke producten volkomen geaccepteerd is. Wetenschappers voorspellen echter dat dit in de nabije toekomst taboe zal worden. Net zoals ooit heksenverbranding, slavernij en homodiscriminatie ineens niet meer konden. Over een aantal decennia zal veganistisch de norm zijn, en vragen onze kleinkinderen ons hoe we ooit dieren hebben kunnen eten.
Met een optimistische blik laat Roanne van Voorst zien hoe we ons op deze toekomst kunnen voorbereiden. Ze gaat in gesprek met boeren, blikt terug op de tijd dat er giraffen werden gegeten en doet uit de doeken waar ze zelf tegenaan loopt als beginnend veganist.
Dit maakt Ooit aten we dieren tot een onmisbaar boek voor vegetariërs, flexitariërs én overtuigde vleeseters.

Recensie/Quote

Veganisme zal de norm zijn, en onze kleinkinderen zullen zich afvragen hoe we ooit dieren hebben kunnen eten. Roanne van Voorst bereidt ons daar optimistisch op voor.

Biografie

Roanne van Voorst (1983) is antropoloog en schrijfster van zowel non-fictie als fictie. Van haar hand verschenen onder andere De beste plek ter wereld. Leven in de sloppen van Jakarta en Ooit aten we dieren. De wereldrechten van Ooit aten we dieren zijn verkocht aan de Amerikaanse uitgeverij HarperCollins. Met z'n zessen in bed is recent verkocht aan Polity Books.

Details

EAN :9789057599767
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Publicatie datum :  25-01-2020
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :212 mm
Breedte :142 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :371 gr
Status : Bestelbaar