Gratis verzending vanaf €50,-

De sneeuwman


Nederlands | 21-10-2021 |

9789054448327

Hardback


€ 15,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Het klassieke prentenboek krijgt ook een nieuw jasje vanwege zijn veertigste verjaardag. Een uitgave om hebberig van te worden.

Tekst achterflap

Op een koude winterse nacht komt een sneeuwman tot leven. En begint een magisch avontuur... Raymond Briggs’ klassieker vertelt het verhaal van het jongetje dat overdag een sneeuwman maakt waarmee hij ’s nachts allerlei avonturen beleeft. Het verhaal wordt enkel verteld door middel van dromerige potloodtekeningen. Het prentenboek ademt de sfeer uit van verwondering en onschuld; karakteristiek voor de hoofdpersonen uit dit magische boek.

Slogan/Promotie

Het klassieke prentenboek krijgt ook een nieuw jasje vanwege zijn veertigste verjaardag. Nog nooit was de uitvoering zo mooi. Met een stans in de cover, zilverfolie, en een nieuwe illustratie is dit een uitgave om hebberig van te worden.

Biografie

RAYMOND BRIGGS is een van ’s werelds meest succesvolle makers van prentenboeken. Zijn boeken hebben meerdere onderscheidingen gekregen. In Nederland werd De sneeuwman bekroond met de Zilveren Griffel (1979). De sneeuwman is in meer dan tien landen verschenen, waaronder Noorwegen, Japan en IJsland. Er zijn wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren van verkocht. De film met dezelfde naam is een klassieker voor de winter en heeft verscheidene onderscheidingen gekregen, waaronder de BAFTA (British Association of Film and Television Arts).

Details

EAN :9789054448327
Auteur: 
Uitgever :Rubinstein Publishing BV
Publicatie datum :  21-10-2021
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :294 mm
Breedte :238 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :481 gr
Status : Bestelbaar
Keywords :  film;prentenboek;raymond briggs;sneeuw;sneeuwpop;snowman;zilveren griffel