Gratis verzending vanaf €50,-

Hebben bijen onkruid nodig?


Nederlands | 11-02-2022 | 224 pagina's

9789050118606

Hardback


   

  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,95

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

De ultieme vraagbaak voor diervriendelijk en groener tuinieren. Dit boek geeft antwoord op fascinerende tuinvragen. Ontdek meer dan 100 interessante en leuke manieren om duurzaam te tuinieren.

Tekst achterflap

Nooit eerder waren onze tuinen zo belangrijk voor het dierenleven als nu. Dit boek laat zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van je tuin, zowel voor jezelf als voor de planeet. Bijen, vogels en vlinders zijn meer dan ooit van onze tuinen afhankelijk. De natuur beperkt zich niet tot reservaten of natuurgebieden. Iedereen met een tuin, of wat voor buitenruimte dan ook, kan iets doen. Dit boek staat vol fascinerende weetjes, eenvoudige tips en betaalbare ideeën om ecologisch verantwoord te tuinieren. - Verander je tuin in een leefgebied voor dieren - Meer dan 100 interessante en leuke manieren om duurzaam te tuinieren - Antwoord op fascinerende tuinvragen Ook verschenen in deze serie:  ‘Tuinmysteries - zo werkt het in jouw tuin’ 'Hoe help ik de dieren in mijn tuin?' 'Hoe houd ik slakken uit mijn tuin?'  Gareth Richards is hovenier, redacteur van de website van de Royal Horticultural Society en freelanceschrijver. Hij is gek op tuinen en volkstuintjes. Zijn grote liefdes zijn diervriendelijk tuinieren, bijen en kippen houden, en het kweken van groenten en fruit.  Holly Farrel is opgeleid bij de RHS Garden Wisley. Ze schrijft voor (tuin-)tijdschriften en schreef diverse tuinboeken.

Details

EAN :9789050118606
Auteur: 
Uitgever :KNNV Uitgeverij
Vertaler : Frank van der Knoop
Publicatie datum :  11-02-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :219 mm
Breedte :147 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :550 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :224
Keywords :  diervriendelijk tuinieren;duurzaam tuinieren;ecologisch tuinieren;groen tuinieren;natuurlijk tuinieren;royal horticultural society