Gratis verzending vanaf €50,-

Van wafel tot koek


Nederlands | 13-03-2023 | 272 pagina's

9789048870004

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 35,00


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Korte beschrijving/Annotatie

Genomineerd voor het Food and Friends Gouden Kookboek, vakjuryprijs 2023

Tekst achterflap

Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.

Biografie

Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en de evolutie van onze eet- en drinkcultuur. Daarnaast is Regula jurylid van Bake off Vlaanderen, de Vlaamse versie van het Britse programma The Great British Bake Off. Regula's werk voert haar meestal naar Groot-Brittannië waar zij meewerkt aan verschillende publicaties zoals het magazine van Borough Market en aan programma's voor BBC.

Details

EAN :9789048870004
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  13-03-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :257 mm
Breedte :193 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :1104 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :272
Keywords :  bakken;carnaval;gebak;kermis;koek;koekebrood;krakelingenen;lichtmis;pannekoeken;pretzels;speculaas;vlaai;wafel