Wokbijbel

Noni Kooiman


Nederlands | 24-10-2023 | 432 pagina's

9789048868735

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 34,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99




Korte beschrijving/Annotatie

Van klassieke fried rice tot broccoli met oestersaus

Tekst achterflap

Van sesamnoedels met gebakken paddenstoelen tot kip in tamarinde en van Vietnamese garnalensalade tot zeeduivelcurry; in Wokbijbel van Noni Kooiman vind je meer dan 200 recepten om te bereiden in een wok. Groenten, vlees, vis, maar ook schaaldieren, tempeh en tofu worden samen met stevige, verse smaakmakers in korte tijd op hoog vuur gewokt tot knapperig en smaakvol. Bovendien leer je handige technieken, zoals wok hei creëren met een brander en alles aan de kant schuiven om in dezelfde wok een begeleidend omeletje te bakken. Natuurlijk ontbreken ook de recepten voor frisse salades en sauzen niet.

Biografie

Noni Kooiman werkte de afgelopen 10 jaar in verschillende restaurants, waaronder Rose Bakery in Parijs en bij Toscanini, Vuurtoreneiland en Coba in Amsterdam. Ze werkt als kookboekschrijver, kok en foodstylist. Eerder verscheen van haar Switi Sranan, een kookboek over de rijke Surinaamse keuken.

Details

EAN :9789048868735
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  24-10-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :162 mm
Dikte :41 mm
Gewicht :1130 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :432
Reeks :  Kookbijbels
Keywords :  ananas;bamboescheuten;basilicum;biefstuk;broccoli;cashewnoten;champignons;citroengras;ei;garnalen;garnering;gember;gevogelte;groente;groenten;hoisinsaus;kip;kippenbouillon;knoflook;kokosmelk;komkommer;koriander;korianderzaad;lente-ui;maïs;munt;noedels;oestersaus;olie;paksoi;paprika;pinda's;rijst;rode peper;roerbak;salades;sambal;schaaldieren;schelpdieren;selderij;sesamolie;sichuanpeper.;sojasaus;sojascheuten;sriracha;taugé;tempeh;teriyakisaus;tofu;ui;vijfkruidenpoeder;vis;vissaus;vlees;waterkastanjes;wok;wokken;wortel;wortelen;zwarte bonensaus