Spiesjes

Julius Jaspers


Nederlands | 06-05-2022 | 160 pagina's

9789048865598

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99




Korte beschrijving/Annotatie

Dé reeks waar culinaire onderwerpen door specialisten wordt aangeboden.

Tekst achterflap

In Masterclass Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties. Hij geeft al zijn favoriete spiesjes prijs met daarbij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Spiesjes biedt voor ieder wat wils!

Biografie

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Details

EAN :9789048865598
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  06-05-2022
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :228 mm
Breedte :172 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :614 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160
Reeks :  Masterclass