Gratis verzending vanaf €50,-

BBQ, the next level


Nederlands | 19-04-2023 | 264 pagina's

9789048864614

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 35,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Korte beschrijving/Annotatie

100 recepten voor de nieuwsgierige BBQ-er

Tekst achterflap

Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar toch wil ook ik weleens wat anders. Daarom 100 recepten om je uit je comfort zone te krijgen - en dan bedoel ik echt niet alleen qua moeilijkheidsgraad of ingrediënten. Met 'next level' bedoel ik dat er zoveel meer is dan ribs marineren of aardappels poffen. Ik til in dit boek de zalm, spitskool en lamsbout naar een hoger plan en neem je stap-voor-stap mee in de bereiding van coquilles, duif en Wagyu op de BBQ - om maar iets te noemen.

Biografie

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Details

EAN :9789048864614
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  19-04-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :257 mm
Breedte :199 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :1103 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :264