Gratis verzending vanaf €50,-

Wij zijn vrij


Nederlands | 26-04-2022 | 224 pagina's

9789048863556

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Een samengesteld gezin dat van verhalen en verlangens aan elkaar hangt

Tekst achterflap

Ze zijn anders dan andere gezinnen. Dit voelen ze wanneer ze tegen de wind in door de rivierduinen rennen. Wanneer ze als een magische eenheid in de woonkamer dansen tot ze zweten. Of wanneer ze in de badkamer elkaars lichamen insmeren met diepzeeklei.

Nadat Alexa een paar jaar met haar moeder in het buitenland heeft gewoond, wordt ze herenigd met haar vader Willem en zijn gezin. Terwijl Alexa en haar stiefzus om de aandacht van hun (stief)vader vechten, beseft Alexa's stiefmoeder dat zijzelf nog niet zo lang geleden zijn muze was. Willem probeert hun twijfels weg te nemen en hen ervan te overtuigen dat ze bij elkaar horen. Want samen zijn ze open en onbegrensd. Vrij.

Wij zijn vrij is een beklemmend, psychologisch spel rondom intimiteit in een samengesteld gezin. De gezinsleden zijn alle vier op een eigen manier beschadigd en op zoek naar erkenning, aandacht en liefde. Beetje bij beetje worden grenzen verlegd, maar waar eindigt onschuld en begint schuld? En wie is er schuldig?

Biografie

Emily Reekers (1992) is schrijver, scenarist en regisseur. Ze studeerde Scenario aan de Nederlandse Filmacademie. Het mede door haar geschreven scenario Beenlampman ging in première op het Nederlands Filmfestival, net als haar regiedebuut Hannah's Dream. Wij zijn vrij is haar debuutroman.

Details

EAN :9789048863556
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  26-04-2022
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :136 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :301 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :224
Keywords :  alexa;beenlampman;boek;claire;debutant;debuut;emilie reekers;emilie rekers;emily;emily reekers;gezin;heleen van royen;incest;japan;kim van kooten;kunstenaar;lebowski;lieveling;marion;misbruik;nederland;nijmegen;onschuld;reekers;roman;saskia noort;scenarist;seks;talent pool;wij zijn vrij;willem;zusjes;zussen