Artikel toegevoegd aan uw winkelwagen
€ 34,99
in winkelwagentjeBestelbaar
Hét naslagwerk voor elke liefhebber van borrelhapjes!
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De ruim 250 recepten laten je zien dat je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet.
Ramon Brugman (1976) heeft een fascinatie voor alles wat met eten te maken heeft. Hij werd bekend met zijn YouTube-filmpjes Bakken met Baard en heeft jarenlang gewerkt als chef-kok en patissier bij Brasserie de Bank in Harderwijk. Sinds 2015 is hij wekelijks te zien als televisiekok bij het programma 'Binnenste Buiten'. Ramon mag zichzelf gerust master in de keuken noemen.
EAN : | 9789048862627 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 25-05-2022 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 217 mm |
Breedte : | 163 mm |
Dikte : | 42 mm |
Gewicht : | 1276 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 496 |
Reeks : | Kookbijbels |
Artikel toegevoegd aan uw winkelwagen
Het artikel is momenteel niet voorradig en kan hierdoor helaas niet worden besteld.
Kiest u a.u.b. een hoeveelheid
Dit tweedehands artikel zit al in je winkelmandje!
One or more prices have changed