Java
Maureen Tan
Nederlands | 25-05-2022 | 336 pagina's
9789048862603
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 35,00
Retourtermijn binnen 14 dagen
Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Korte beschrijving/Annotatie
Het nieuwe kookboek van bestsellerauteur Maureen Tan.
Tekst achterflap
In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.'
De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer pikant en erg hartig, doordat er veel trassi en petis udang worden gebruikt.
Biografie
Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'derde kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.
Details
EAN : | 9789048862603 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 25-05-2022 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 256 mm |
Breedte : | 199 mm |
Dikte : | 32 mm |
Gewicht : | 1295 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 336 |