Gratis verzending vanaf €50,-

Memmisj


Nederlands | 15-09-2022 | 256 pagina's

9789048861804

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 35,00


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Korte beschrijving/Annotatie

De Joodse wereldkeuken volgens Jonah Freud

Tekst achterflap

Hoe ziet een seideravond eruit in Australië en wat zetten ze op tafel in Zuid-Afrika? Wat wordt gegeten tijdens de sabbat in Rio, op de Antillen en in Rome? En niet te vergeten: hoe bereiden ze in alle uithoeken van de wereld hun kippensoep? Met deze belangstelling ben ik gaan kijken naar de Joodse keuken wereldwijd; naar de zes continenten en wat de Joodse bevolking daar eet. Joden leven immers verspreid over de hele wereld, maar veel mensen weten niet dat in landen als Ethiopië, Suriname en Brazilië grote Joodse gemeenschappen leven, met elk hun eigen gerechten.

Biografie

Jonah Freud is kookboekauteur, schrijft kookboekrecensies voor Het Parool en is eigenaar van de Kookboekhandel in Amsterdam. Ook geeft ze zelf kookboeken uit, waaronder de bestseller De banketbakker van Cees Holtkamp. Bij Carrera Culinair verscheen in 2021 onder haar redactie Altijd zondag, het langverwachte standaardwerk van Wil Demandt.

Details

EAN :9789048861804
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  15-09-2022
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :265 mm
Breedte :192 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :1045 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :256