Nederlands | 20-01-2022 | 448 pagina's
9789048836901
Hardback
€ 34,99 € 27,50
Alles wat je wilt weten over pasta
Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.
Roberta Pagnier (1979) maakte kennis met de Italiaanse keuken via haar Italiaanse moeder. Ze kreeg de smaak te pakken en kookt Italiaans aan de hand van herinneringen aan het smaakvolle eten van haar familie. Ze heeft altijd in de culinaire wereld gewerkt: ze maakte kookvideo's voor Het Parool en is een vaste chef bij 24Kitchen en in Carlo's TV Café op RTL4. Bovenal is Roberta dol op pasta!
EAN : | 9789048836901 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 20-01-2022 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 216 mm |
Breedte : | 162 mm |
Dikte : | 42 mm |
Gewicht : | 1134 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 448 |
Keywords : | pasta italië eten recepten kookbijbel |