Gratis verzending vanaf €50,-

De maaltijdplanner voor baby's en peuters


Nederlands | 22-09-2017 | 240 pagina's

9789048315345

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 10,00


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Met vernieuwende recepten en deskundige adviezen

In dit boek vind je meer dan 200 heerlijke recepten, overzichtelijke maaltijdplanners, handige tips en onmisbare adviezen.

Annabel Karmel is nog altijd de meest verkochte Britse kinderkookboekenauteur en een autoriteit op het gebied van voeding. Ze geeft alle adviezen en inspiratie die je nodig hebt om je baby en peuter de allerbeste start in het leven te geven. Met deze wereldwijde bestseller zit je nooit om goede ideeën voor lekkere, voedzame maaltijden verlegen.

Recensie/Quote

Deze auteur wil met dit boek ouders helpen hun jonge kinderen te laten wennen aan een (meer) afwisselend en gezond voedingspatroon. Zij doet dit met circa tweehonderd recepten voor baby's en peuters, veel achtergrondinformatie, feiten en fictie rondom baby- en peutervoeding, antwoorden op vragen en problemen, tips en adviezen. Haar systeem begeleidt de achtereenvolgende fasen tussen baby- en peutertijd. Talrijke invloeden worden hierbij onder de loep genomen en deskundig besproken (voedingswetenschap, opvoedkunde). Dit gebeurt op prettige en empathische wijze. Verschillende maaltijdplanners dienen als leidraad bij de opbouw van gezonde dagmenu's: deze laten ruimte voor eigen variatie. De receptuur (ook vegetarisch) is fris, origineel en bijzonder afwisselend. Er wordt een zeer divers voedingsmiddelenassortiment in toegepast (ook exotische). De Engelse herkomst herinnert aan de af en toe wat vreemde maatgeving en de recept-beschrijvingen zijn soms wat rommelig. Desondanks voor het hele gezin: lekker, gedegen, inspirerend en veelzijdig.

Details

EAN :9789048315345
Auteur: 
Uitgever :Veltman Uitgevers B.V.
Vertaler : Saskia Peeters
Publicatie datum :  22-09-2017
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :199 mm
Breedte :199 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :739 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :240