Gratis verzending vanaf €50,-

In een land hier ver vandaan ...


Nederlands | 16-01-2015 | 144 pagina's

9789047505921

Hardback


€ 23,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

In een land hier ver vandaan... bevat vijftig verhalen over plekken die de wereld zo bijzonder maken. Over oude en nieuwe wereldwonderen, zoals de piramide van Cheops en de Taj Mahal, maar ook over volkeren van toen en nu, zoals de Grieken en de Romeinen, de Maori's en de Aboriginals. Alex de Wolf wekt de verhalen van Arend van Dam tot leven in kleurrijke schilderijen. Sommige plekken lijken bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar ze bestaan echt. Voor de nieuwsgierige lezer is achter in het boek een wereldkaart opgenomen, waarop alle plaatsen staan aangegeven die in de verhalen worden beschreven.

Biografie

Arend van Dam debuteerde 1989 met het Pietenboek. Sindsdien heeft hij meer dan honderd kinderboeken geschreven. Als geen ander verwoordt hij maatschappelijke thema’s door middel van spannende, leerzame verhalen voor kinderen. Samen met illustrator Alex de Wolf boekte hij veel succes met de bekende serie voorleesbundels, waarvan het eerste deel, Lang geleden… bekroond werd met een Zilveren Griffel. Na het succes van de Lang geleden-serie volgde de geliefde AVI-serie Zelf lezen met Lang geleden… In 2018 verscheen het met de Archeon Thea Beckmanprijs en een Zilveren Griffel bekroonde De reis van Syntax Bosselman. In 2020 schrijft Arend van Dam het Kinderboekenweekgeschenk, met als thema 'En toen?'.

Details

EAN :9789047505921
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  16-01-2015
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :244 mm
Breedte :227 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :775 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :144
Keywords :  alex de wolf;arend van dam;educatief;egyptische piramides;gaudí;geschiedenis;geschikt voor spreekbeurt;geschikt voor werkstuk;kleurrijk geïllustreerd;lang geleden…;leerzaam;maxima;ontdekkingen;wereldgeschiedenis;zelf lezen