Gratis verzending vanaf €50,-

De ongeschreven regels


Nederlands | 14-12-2021 | 320 pagina's

9789047015970

Paperback / softback


   

  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Een nieuwe baan of promotie gemaakt? Maak de onuitgesproken verwachtingen waar met behulp van superhandige tips en voorbeeldgesprekken. Voor een blijvend goede indruk!

Tekst achterflap

Gorick Ng geeft de Ongeschreven regels prijs waaraan je moet voldoen om carrière te maken. Wie een nieuwe baan heeft wil natuurlijk indruk maken, maar vaak krijg je te maken met onuitgesproken verwachtingen waar je opleiding je niet op heeft voorbereid. Je voelt je dan al snel overweldigd, onzeker of zelfs stuurloos. En erger nog: je werk lijdt eronder en je maakt de verwachtingen niet waar. Gorick Ng maakte dit mee en ontrafelde gaandeweg de ongeschreven regels die ten grondslag liggen aan een succesvolle carrière. Hij deelt ze in dit boek in heldere korte teksten, met vele checklists en oefendialogen. Hij biedt concrete stappen voor kwesties als: Hoe stel ik prioriteiten? Hoe bouw ik relaties op als ik op afstand werk? Hoe vraag ik om hulp zonder incompetent of lui over te komen? De ongeschreven regels behoedt je voor de meest voorkomende beginnersfouten en geeft je carrière een kickstart met adviezen en lessen van ervaren professionals.

Biografie

Gorick Ng is onderzoeker en loopbaanadviseur aan Harvard, gespecialiseerd in het coachen van eerstegeneratiestudenten uit gezinnen met een laag inkomen. Eerder was Ng management- en innovatieconsultant bij de Boston Consulting Group. Hij werd door Time magazine uitgeroepen tot een van de 25 toekomstige topleiders van over de hele wereld.

Details

EAN :9789047015970
Auteur: 
Uitgever :Atlas Contact, Uitgeverij
Vertaler : Carla Zijlemaker
Publicatie datum :  14-12-2021
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :212 mm
Breedte :136 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :414 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :320