Gratis verzending vanaf €50,-

Tijden van amandelbloesem


Nederlands | 04-04-2024 | 384 pagina's

9789046830659

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Het tweede deel van de Mallorca saga, over liefde en verraad rondom de wijngaard van de familie Delgado. Antonia heeft een leven opgebouwd op Cuba, maar ze mist haar familie. Ook de wijngaard is nog niet uit de problemen. Een bruisende familiesaga vol zon, wijn en liefde, voor de lezers van Rebekka Eder, Marie Lamballe en Corina Bomann.

Tekst achterflap

'Meeslepend tot aan de laatste bladzijde.' Marie Lamballe


Mallorca, 1929. Het lukt de familie Delgado nog maar net het hoofd boven water te houden. Dochter Antonia is vertrokken naar Cuba en heeft daar met haar man een succesvol bedrijf opgebouwd, samen genieten ze van hun opgroeiende kinderen - ook al mist Antonia haar familie vreselijk. Maar wanneer de maffia een steeds grotere invloed krijgt op het eiland, moet Antonia kiezen tussen vrijheid en veiligheid. Intussen heeft haar zus Clara op Mallorca zo haar eigen problemen, en raakt broer Leo verder verstrikt in duistere zaken. Zal de familie Delgado ook deze woelige periode goed weten te doorstaan?
Tijden van amandelbloesem is het tweede deel in de bruisende familiesaga vol zon, wijn en liefde. Voor de lezers van Rebekka Eder, Marie Lamballe en Corina Bomann.

Biografie

Carmen Bellmonte is het pseudoniem van Elke Becker en Ute Köhler, allebei ervaren schrijvers, die al jaren op Mallorca wonen. Ze delen een bijzondere vriendschap en een liefde voor wijn, en zo ontstond het idee voor deze epische familiegeschiedenis.

Details

EAN :9789046830659
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Vertaler : Sanne Jacobs - Joyce Sengers-Bekkers
Publicatie datum :  04-04-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :230 mm
Breedte :151 mm
Dikte :33 mm
Gewicht :602 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :384
Reeks :  De Mallorca saga