Gratis verzending vanaf €50,-

Het groene poetsboekje


Nederlands | 04-03-2023 | 136 pagina's

9789045038391

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,50


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Gek van alle schoonmaakmiddelen in jouw kast? Doe ze weg voor de heilige drie-eenheid van soda, groene zeep en schoonmaakazijn. Die zijn voordeliger en bovendien beter voor natuur en milieu.

Tekst achterflap

Diet Groothuis weet álles over schoonmaken en vertelt in ‘Het groene poetsboekje’ precies wat je moet weten over dweilen, poetsen en stofzuigen en welk middel je nodig hebt voor welke vlek. En dat op een aanstekelijke manier, zodat je bijna zin krijgt in een goede schoonmaaksessie. Groothuis laat zien dat die twintig verschillende schoonmaakmiddelen in het gootsteenkastje heus niet nodig zijn, ze zijn te vervangen door de heilige drie-eenheid van soda, groene zeep en schoonmaakazijn. Dat is ook nog voordeliger en bovendien beter voor natuur en milieu. Ook wie een poets of een partner heeft, ontkomt er niet aan om soms zelf het huis aan te pakken. Wat blijkt? Dat het handig, interessant en leuk is om er meer van te weten.

Recensie/Quote

''Het groene poetsboekje' leidt met vaart en een vleugje humor in alfabetische volgorde door het huis.'

Biografie

Diet Groothuis schrijft gedichten en boeken, geeft poëzieworkshops, is stadsdichter en werkt als journalist/columnist voor tijdschriften en kranten. Ook schreef ze de bestsellers Het grote poetsboek en Het studentenpoetsboek.

Details

EAN :9789045038391
Auteur: 
Uitgever :Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatie datum :  04-03-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :125 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :184 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :136