Gratis verzending vanaf €50,-

Vlijmscherpe tranen


Nederlands | 24-03-2023 | 336 pagina's

9789044365504

Paperback / softback


   

  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Een provocerende wraakthriller en een pijnlijk kwetsbaar verhaal over verlossing

Tekst achterflap

Het is vijftien jaar geleden dat Ike Randolph de gevangenis uit liep en sindsdien is hij niet meer in aanraking gekomen met de politie. Maar wanneer twee agenten voor zijn deur staan, weet Ike dat hij als zwarte man op zijn hoede moet zijn.

Ike krijgt het bericht dat elke vader vreest: zijn zoon Isiah en zijn witte echtgenoot Derek zijn vermoord. Hoewel Ike de geaardheid van zijn zoon nooit volledig heeft kunnen accepteren, is hij ontroostbaar.

Ook Dereks vader Buddy Lee schaamde zich voor zijn zoons homoseksualiteit, net zoals Derek zich schaamde voor zijn vaders criminele verleden. Maar Buddy Lee zal niet rusten voor hij weet wie zijn zoon vermoord heeft.

Vastberaden om goed te maken wat ze niet konden toen hun zoons nog leefden, besluiten de twee vaders hun vooroordelen over hun zoons - en over elkaar - aan de kant te schuiven en hun handen ineen te slaan om wraak te nemen op de moordenaar van hun zoons.

Biografie

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Een laatste uitweg won onder meer de Los Angeles Times Book Prize, was een New York Times Notable Book en werd tot de beste boeken van het jaar verkozen door o.a. NPR, The Guardian en Library Journal. Ook Vlijmscherpe tranen is niet weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Details

EAN :9789044365504
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Vertaler : Henk Moerdijk
Publicatie datum :  24-03-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :211 mm
Breedte :136 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :398 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :336
Keywords :  cosby;discriminatie;een laatste uitweg;homofobie;misdaad;moord;nominatie vn-thriller van het jaar;psychologische thriller;racisme;razorblade tears;s.a. cosby;spannend;thriller;vertaling;virginia;vs;wraak