Gratis verzending vanaf €50,-

KillerMindset


Nederlands | 04-01-2024 | 224 pagina's

9789043932912

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Focus, motivatie, geluk, zelfliefde, vertrouwen en daadkracht: Fajah Lourens laat je met 'KillerMindset' zien hoe je in 12 stappen naar de beste versie van jezelf gaat.

Tekst achterflap

Na het succes van de 'Killerbody Dieet'-boeken komt Fajah Lourens met 'KillerMindset', hét boek dat jou in 12 stappen je mindset laat transformeren. Leer je innerlijke saboteur en beperkende overtuigingen herkennen die je weerhouden van jouw droomleven. Ontdek waarom je jouw doelen niet haalt - of terugvalt in je oude patroon - en raak geinspireerd om het nu anders te doen. 'Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.'

Met dit boek gaat Fajah je aan de hand van haar persoonlijke verhaal helpen om jouw mindset om te zetten naar een killermindset. Ga je daar mensen van killen? Nee. Het betekent dat wat je de komende tijd gaat doen, op een succesvolle manier aanpakt. 'You killed it', zeggen ze in het Engels ook wel om aan te geven dat je iets buitengewoon goed hebt gedaan. En dat is precies wat jij aan de hand van 12 stappen gaat leren.

Fajah: “Met 'KillerMindset' help ik je op weg om je mindset te veranderen, zodat je jouw doelen behaalt. Onderken wie je werkelijk bent en wat je het liefste zou willen. Ik vertel mijn persoonlijke verhaal over mijn successen en hoe ik tegenslagen inmiddels weet om te buigen naar meer groei. Het doel van dit boek is dan ook om de lezer te laten zien dat je zelf de regisseur van je leven bent en dat alles mogelijk is als je er echt voor gaat. Als ik het kan, kan jij het ook!”

Fajah weet als geen ander dat het leven niet altijd vlekkeloos verloopt en dat een dieet niet voldoende is om je oude eet- en leefpatroon blijvend te veranderen. Tegenwoordig kan ze bewust beslissen of ze iets wel of niet doet. Ze weet nu beter hoe ze met tegenslagen om moet gaan en wat haar motivatie is.

  • Word de beste versie van jezelf:
  • Leer begrijpen wie je bent en waar je vandaan komt;
  • Stel doelen en jaag dromen na;
  • Herken triggers en de rol van je onderbewustzijn, wees veerkrachtig;
  • Versterk je mindset met behulp van meditatie;
  • Omarm uitdagingen en nieuwe ervaringen;
  • Laat gezonde voeding en lichaamsbeweging bijdragen aan een krachtige mindset;
  • Verbeter je focus door een georganiseerde planning;
  • Laat je ondersteunen en inspireren door positieve relaties.

Biografie

Fajah Lourens motiveerde honderdduizenden mensen tot een gezonder en fitter leven. Met het online platform Mykillerbodymotivation groeide Fajah uit tot boegbeeld op het gebied van sport, voeding én mindset. Ze volgde een NLP- en Paardencoach-opleiding om de patronen van de mens - en daarmee haarzelf - nog beter te begrijpen. Op Instagram heeft @mykillerbodymotivation 187.000 volgers, haar eigen kanaal @fayaofficial trekt 153.000 volgers. Haar podcast bereikt meer dan 400.000 luisteraars.

Details

EAN :9789043932912
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  04-01-2024
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :253 mm
Breedte :197 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :818 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :224
Keywords :  focus;geluk;je eigen leven bepalen;mindset;motivatie;succes;vertrouwen;zelfliefde;zelfvertrouwen