Gratis verzending vanaf €50,-

Voedingsweetjes


Nederlands | 19-09-2023 | 176 pagina's

9789043929431

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Leroy van de Ree, de man achter ‘Voedingsweetjes’, hét online platform over gezond eten, is nu ook offline jouw gids in de supermarkt! Voor wie kiest voor gezond, maar niet altijd weet hoe.

Tekst achterflap

Onder de naam Voedingsweetjes inspireert Leroy van de Ree dagelijks meer dan 500.000(!) volgers met alle ins en outs rondom voeding.

Met het boek Voedingsweetjes wijst Nederlands populairste voedingsdeskundige je op snelle, hapklare, informatieve én vrolijke manier de weg langs de supermarktschappen. Want waar moet ik op letten bij het lezen van een etiket? Hoe light is ‘light’? En is brood een absolute no-go, of valt dit wel mee? Welke groenteshots zitten vol suiker, en welke mayo kun je het beste eten als je let op calorieën?

Met een schat aan informatie over (niet zo) gezonde producten, vergelijkingen en tips, die jou helpen om gezonde keuzes te maken tussen de welig tierende scores, groene labels en gezondheidsclaims.

'Zo ben je voortaan weerbaar voor verleidingen in de supermarkt.'- Santé

'Dit boek biedt waardevolle inzichten over voeding. Het is vlot geschreven en leest makkelijk. Veel praktische informatie over hoe je een goede keuze maakt in de supermarkt.'- Lezersreview

'Dit boek is gebaseerd op gedegen onderzoek. Leroy presenteert zijn aanbevelingen op een overtuigende manier. Het leest vlot en ik zou het absoluut aanbevelen.'- Lezersreview

Details

EAN :9789043929431
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  19-09-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :245 mm
Breedte :191 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :697 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :176