€ 14,99
Voorraad in de winkel
Bestelbaar
Retourtermijn binnen 14 dagen
Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap
Vlees, wild en gevogelte bevat een selectie recepten van de Zweedse meesterkok Tommy Myllymäki. De ongeveer 100 recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor een feestmaal, zoals karbonade met pruimen en radicchio, kalfstong, biff, Lindström,verschillende soorten tartaar, wild en gevogelte.
Details
EAN : | 9789036636728 |
Uitgever : | Rebo Productions |
Publicatie datum : | 13-11-2018 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 249 mm |
Breedte : | 201 mm |
Dikte : | 24 mm |
Gewicht : | 883 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 219 |
Keywords : | gevogelte;meesterkok;myllymaki;recepten;tommy;vlees;wild;zweeds |