Gratis verzending vanaf €50,-

Heeft iemand Charlotte Salter gezien?


Nederlands | 01-06-2024 | 448 pagina's

9789026366369

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,00


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Een intelligent psychologische thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken. Het eerste deel met rechercheur Maud O'Connor. Nu voor € 15,-.

Tekst achterflap

Charlotte Salter is verdwenen. Op het grote feest voor de verjaardag van haar man, Alec, komt ze niet opdagen. Alec blijft onverstoorbaar, maar hun dochter Etty raakt er naarmate de avond vordert steeds sterker van overtuigd dat haar iets vreselijks is overkomen. De politie wordt ingeschakeld, maar er zijn geen aanknopingspunten. Dan wordt het lichaam van een dorpsgenoot gevonden. Houdt dit verband met de verdwijning?

Jaren later komen Etty en haar broers bijeen om het ouderlijk huis leeg te ruimen omdat Alec naar een verpleeghuis moet. Het hele gezin is getekend door de gebeurtenissen van al die jaren daarvoor.

Wanneer er weer iets aangrijpends in het dorp gebeurt, wordt rechercheur Maud O’Connor op de zaak gezet. Aan haar de taak om een onwillige politiemacht mee te krijgen oud zeer op te rakelen. Want niemand heeft Charlotte Salter ooit nog gezien…

Biografie

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. In 1997 debuteerden ze met Het geheugenspel. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn ze niet weg te denken uit de thrillerwereld.

Details

EAN :9789026366369
Auteur: 
Uitgever :Ambo/Anthos B.V.
Vertaler : Ireen Niessen
Publicatie datum :  01-06-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :199 mm
Breedte :133 mm
Dikte :38 mm
Gewicht :480 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :448
Reeks :  Rechercheur Maud O'Connor