Gratis verzending vanaf €50,-

De affaire


Nederlands | 19-10-2023 | 368 pagina's

9789026363245

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Actuele thriller over liefdesaffaires, machtsmisbruik en corruptie binnen de Europse Unie in Brussel. Voor de lezers van Esther Verhoef en Saskia Noort.

Tekst achterflap

Jacky Leeghwater werkt in Brussel als correspondent van de Volkskrant. Elke maand reist ze samen met Europarlementariërs naar het Franse Straatsburg voor de stemmingen. Daar is het leven losbandiger dan thuis. Tegen haar principes in komt ze terecht in een liefdesaffaire met de immens populaire politiek leider van de Groenen in het Europees Parlement. De beroepseer wringt en er zijn andere redenen om de benauwende relatie snel te beëindigen.

Als Jacky het uitmaakt, ontdekt ze dat de macht van haar minnaar verder reikt dan de Europese politiek. Ze raakt verstrikt in een netwerk van corruptie, machtsmisbruik en geweld en is haar leven niet meer zeker. Om te overleven klampt ze zich vast aan haar aanbidder. Maar kan ze hem vertrouwen?

Recensie/Quote

Veelbelovend en intrigerend debuut van een insider aan het Binnenhof

Biografie

Yvonne Doorduyn is speechschrijver bij het ministerie van Defensie. Eerder was zij woordvoerder bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu, persvoorlichter in het Europees Parlement en politiek verslaggever bij de Volkskrant.

Ze debuteerde in 2020 met de literaire thriller Onmacht, waarbij ze en passant een realistisch kijkje achter de schermen van het Binnenhof bood. Onmacht werd genomineerd voor de Beste Nederlandse Vrouwenthriller, de MAX Bronzen Vleermuis, de Hebban Thrillerprijs en de Hebban Debuutprijs

Details

EAN :9789026363245
Auteur: 
Uitgever :Ambo/Anthos B.V.
Publicatie datum :  19-10-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :136 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :446 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :368