Gratis verzending vanaf €50,-

Feminisme voor mannen en andere wezens


Nederlands | 07-11-2023 | 240 pagina's

9789025911317

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 Voorraad in de winkel

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

In dit aanstekelijke boek legt de populaire publieksfilosoof Frank Meester uit wat het feminisme voor mannen betekent. Speels en serieus!

Tekst achterflap

In zijn nieuwe boek legt Frank Meester aan mannen (maar ook aan andere wezens) uit wat het feminisme voor hen betekent. Wat vinden de belangrijkste feministen en wat zeggen zij eigenlijk tegen mannen? Moet de man zichzelf opnieuw uitvinden? En wat moet hij eigenlijk doen met gedrag en voorkeuren die nu opeens als fout mannelijk gelden (maar waar de man in kwestie wel aan gehecht is)?

Serieus en luchtig gidst Meester de lezer langs de belangrijkste ideeën uit het feminisme. Hij houdt de lezer een spiegel voor en laat ook zien hoe de wereld eruit zou zien als we de kritiek van het feminisme als gehele samenleving ter harte nemen.

Over Waarom we de wereld niet rond kunnen krijgen:

‘In dit boek laat Frank Meester zien hoe interessant en relevant filosofie kan zijn. Zijn speelsheid werkt aanstekelijk in een tijd waarin we elkaar zo gemakkelijk de maat nemen.’ – De Volkskrant

Recensie/Quote

Feminisme voor mannen en andere wezens is een puike inleiding in feministisch denken. **** in Trouw.’

Biografie

Frank Meester (1970) is filosoof, schrijver en muzikant. Samen met zijn broer Maarten schreef hij onder meer de succesvolle boeken Meesters in de filosofie en Meesters in de religie, en in 2008 verscheen van zijn hand Islam, in de serie Jonge denkers over grote religies. Meester publiceert regelmatig in Filosofie Magazine en de Volkskrant. Bij uitgeverij L.J. Veen verscheen Zie mij. Filosofie van de ijdelheid. Samen met toenmalig Denker des Vaderlands Marli Huijer schreef hij Goudmijn van het denken. Het kinderboek Hoe voed ik mijn ouders op dat hij samen met Stine Jensen schreef werd bekroond met een Vlag en wimpel van de Griffeljury.

'Voor informatie over wat Frank Meester allemaal nog meer doet kijk op: https://www.burofludo.nl/

(Foto: Valerie Granberg)

Details

EAN :9789025911317
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  07-11-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :135 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :246 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :240