Gratis verzending vanaf €50,-

Mijn grote geweldige familie


Nederlands | 12-07-2023 | 32 pagina's

9789025777722

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 14,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

'Mijn grote geweldige familie' is een hartverwarmend prentenboek dat gesprekken kan starten en gezinnen kan doen stilstaan bij alle soorten thuissituaties, en wat het kan betekenen als deze ineens veranderen. Het liefdevolle prentenboek doet dit op een warme, toegankelijke manier en in een fijn voorleesbaar rijm.

Als Luna's ouders gaan scheiden verandert alles. Opeens heeft Luna twee huizen, een nieuwe stiefvader en een veel grotere familie. Dat betekent dat ze veel nieuwe mensen moet leren kennen, en soms bij papa slaapt en soms bij mama. Als ze op een nacht haar lievelingsknuffel kwijt is, wordt het haar even te veel. Maar dan ontdekt ze dat haar familie nog altijd klaarstaat om haar bij alles te helpen en waar nodig te troosten. En hoewel het heus niet altijd makkelijk is, komt ze er ook achter hoeveel meer liefde je van zo'n grote fantastische familie kunt krijgen.

Recensie/Quote

'Mijn grote geweldige familie' is een hartverwarmend prentenboek dat gesprekken kan starten en
gezinnen kan doen stilstaan bij alle soorten thuissituaties, en wat het kan betekenen als deze ineens veranderen. Het liefdevolle prentenboek doet dit op een warme, toegankelijke manier en in een fijn voorleesbaar rijm.

Details

EAN :9789025777722
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Vertaler : Mira van der Lubbe
Publicatie datum :  12-07-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :277 mm
Breedte :258 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :477 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :32