Gratis verzending vanaf €50,-

Het allermooiste boek over vogels


Nederlands | 19-10-2022 | 80 pagina's

9789025777050

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 19,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Voor alle vogelspotters in spe is 'Het allermooiste boek over vogels' het perfecte kinderboek over alles met veren! Kijk verder dan de achtertuin en ontdek welke vogels er in de wijde wereld voorkomen, van de pinguïns op het zuidelijkste stukje van onze aarde tot felgekleurde ara's in de jungle. De vele kleuren en soms minuscule veertjes komen prachtig uit de verf in de hyperrealistische illustraties. Alles wat je wilt weten over de gekste, beroemdste en meest obscure vogels vind je in dit informatieve kinderboek vol info en interessante feitjes.

'Het allermooiste boek over vogels' is een onderdeel van de opvallende (groot formaat) en informatieve boekenserie over de coolste, stoerste, mooiste en meest bijzondere dieren op onze planeet. Lees ook de andere boeken in de reeks, zoals 'Het allermooiste boek over oerdieren', 'Het allermooiste boek over dinosauriërs', 'Het allermooiste boek over wilde dieren', 'Het allermooiste boek over paarden', 'Het allermooiste boek over haaien' en 'Het allermooiste boek over spinnen en insecten'.

Recensie/Quote

Er zijn boeken, die horen in elke schoolbibliotheek thuis. Dit is er één...'Het allermooiste boek over vogels' is indrukwekkend, lekker groot en je kunt er urenlang in doorbladeren.

Details

EAN :9789025777050
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Vertaler : Joost Mulder
Publicatie datum :  19-10-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :378 mm
Breedte :281 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :957 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :80
Reeks :  Allermooiste boeken