Gratis verzending vanaf €50,-

Reis door het zonnestelsel


Nederlands | 06-10-2022 | 82 pagina's

9789025776978

Hardback


   

  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

'Reis door het zonnestelsel' is een prachtig uitgevoerd en informatief kinderboek over de planeten die samen met de aarde rond de zon draaien. Bijna niets spreekt meer tot de verbeelding dan de ruimte. De prachtige planeten in ons zonnestelsel nodigen uit tot urenlang bewonderen. Bekijk Mercurius, Mars en Venus van dichterbij dan ooit, en bewonder hun bijna bovennatuurlijke landschappen in prachtige panoramaplaten die doen denken aan oude schoolplaten. In 'Reis door het zonnestelsel' komen deze en nog veel meer fascinerende planeten voorbij in prachtige illustraties met een vintage feel. Verlies jezelf in dit adembenemende boek en ontdek de onbegrensde wereld buiten de onze.

'Reis door het zonnestelsel' is luxe uitgevoerd: het boek heeft een grote uitklappagina en zit vol transparante pagina's. Kun je geen genoeg krijgen van de fascinerende illustraties en mysterieuze landschappen? Neem dan ook een kijkje in 'Reis door de tijdperken' en bewonder onze eigen planeet, die misschien toch nog best wat geheimen heeft om te ontrafelen.

Recensie/Quote

De tekst is zeer informatief met opmerkelijke feitjes. Dit boek slaagt er zowaar in om de onvoorstelbare schaal van het zonnestelsel inzichtelijk te maken.

Details

EAN :9789025776978
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatie datum :  06-10-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :341 mm
Breedte :251 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :838 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :82
Reeks :  Reis door...