Gratis verzending vanaf €50,-

Een bijzonder pakketje


Nederlands | 02-03-2023 | 32 pagina's

9789025776602

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 13,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

'Een bijzonder pakketje' is een prentenboek dat antwoord geeft op alle vragen die je maar kunt verzinnen over pakketjes en de post. Waar komt een boek vandaan? Hoe komen ze in winkels en op deurmatten terecht? In dit kleurrijke non-fictieprentenboek wordt het allemaal haarfijn uitgelegd. Eerst komt het product de fabriek uit. Dan wordt het met een vrachtwagen naar de haven gestuurd en vaart het op een groot schip de hele wereld over. Misschien pakt het daarna wel een trein of stapt het in een busje, voordat het in de winkel terechtkomt. En hoe normaal en alledaags het ook lijkt, als je de wereldreis eens goed bekijkt, is eigenlijk elk pakketje wel een bijzonder pakketje! Alle werknemers in de keten worden bij naam genoemd, zodat je precies kunt zien hoeveel tijd en aandacht er besteed wordt aan het bezorgen van een prachtig cadeautje voor jou.

In een tijd waarin alles met één klik in huis te halen lijkt, ontdekken lezers in dit informatieve prentenboek dat er toch wel heel veel komt kijken bij het maken, verschepen, kopen en opsturen van iets als... dit boek bijvoorbeeld. Een prentenboek over een prentenboek!

Recensie/Quote

Een vrolijk en informatief boek over pakketbezorging. Speels en begrijpelijk geschreven, met vrolijke kleurenillustraties.

Details

EAN :9789025776602
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatie datum :  02-03-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :298 mm
Breedte :238 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :459 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :32