Gratis verzending vanaf €50,-

Fermenteren


Nederlands | 07-04-2023 | 160 pagina's

9789023016335

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Tekst achterflap

Fermenteren heeft een comeback gemaakt - en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond en extra lekker! Door producten te fermenteren verleng je namelijk niet alleen de houdbaarheid, maar verbeter je ook de smaak van groenten en fruit. Win-win-win!

In het frisse kookboek 'Fermenteren' leer je alles over verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood.

'Fermenteren' is een boek in de 'Supergroen'-serie, een lekker toegankelijke culi- en lifestylereeks waarin telkens één gezond thema centraal staat. Van natuurlijke parfums tot groene smoothies en van gezonde thee tot fermenteren: met deze handzame gidsen als leidraad maak je je leven in no time... inderdaad: supergroen!

Recensie/Quote

Een uitgebreid fermentatieboek over allerlei verschillende technieken en recepten. Van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem, in dit boek wordt het stap voor stap op een visuele manier uitgelegd.

Details

EAN :9789023016335
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatie datum :  07-04-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :214 mm
Breedte :148 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :500 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160