Fermenteren
Fern Green
Nederlands | 07-04-2023 | 160 pagina's
9789023016335
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 16,99
Retourtermijn binnen 14 dagen
Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap
Fermenteren heeft een comeback gemaakt - en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond en extra lekker! Door producten te fermenteren verleng je namelijk niet alleen de houdbaarheid, maar verbeter je ook de smaak van groenten en fruit. Win-win-win!
In het frisse kookboek 'Fermenteren' leer je alles over verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood.
'Fermenteren' is een boek in de 'Supergroen'-serie, een lekker toegankelijke culi- en lifestylereeks waarin telkens één gezond thema centraal staat. Van natuurlijke parfums tot groene smoothies en van gezonde thee tot fermenteren: met deze handzame gidsen als leidraad maak je je leven in no time... inderdaad: supergroen!
Recensie/Quote
Een uitgebreid fermentatieboek over allerlei verschillende technieken en recepten. Van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem, in dit boek wordt het stap voor stap op een visuele manier uitgelegd.
Details
EAN : | 9789023016335 |
Uitgever : | HarperCollins Holland |
Publicatie datum : | 07-04-2023 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 216 mm |
Breedte : | 146 mm |
Dikte : | 21 mm |
Gewicht : | 485 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 160 |