Gratis verzending vanaf €50,-

De donkere kroon


Nederlands | 25-07-2023 | 376 pagina's

9789022599389

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 25,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Het spannende en romantische vervolg op De glazen troon

Celeana Sardothien – sterk en dodelijk gevaarlijk, maar ook kwetsbaar... Ze is een sluipmoordenares met een mysterieus verleden en het enige wat ze wil is haar vrijheid. Dan wordt tegen haar wil betrokken bij de strijd tegen het kwaad dat haar wereld bedreigt, een strijd die haar meer leert dan ze ooit voor mogelijk had gehouden.

Celaena Sardothien mag dan de kampioen van de koning zijn geworden, haar trouw aan de kroon is nihil. Ze balanceert op een levensgevaarlijk koord dat bij één verkeerde beweging kan breken. Dan blijken er nog meer duistere krachten aan het werk dan Celaena al vermoedde en komt alles wat ze liefheeft in gevaar. Ze zal keuzes moeten maken: wie kan ze vertrouwen en wie is het waard om voor te vechten?

Biografie

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar ze met haar in eigen beheer uitgegeven vroege versie van De glazen troon tienduizenden lezers trok. Inmiddels is ze een New York Times-bestsellerauteur, worden haar series in 35 talen uitgegeven en heeft ze wereldwijd een miljoenenpubliek.

Details

EAN :9789022599389
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Gerdien Beelen
Publicatie datum :  25-07-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :223 mm
Breedte :153 mm
Dikte :42 mm
Gewicht :696 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :376
Reeks :  Glazen troon
Keywords :  aedion;aelin;blogger;celeana;chaol;crown of midnight;de donkere kroon;de glazen troon;dorian;empire of storms;episch;epische fantasy;erfgenaam van vuur;fantasy;fiction press;game of thrones;glazen troon-serie;heir of fire;hof van doorns en rozen;hof van mist en woede;hunger games;huurmoordenaar;koning;liefde;lysandra;new york times bestseller;queen of shadows;romantiek;rowan;throne of glass;throne of glass-series