Gratis verzending vanaf €50,-

2 minuten tot je slaapt


Nederlands | 22-06-2022 | 160 pagina's

9789022596005

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Korte oefeningen waaronder visualisaties, affirmaties en meditaties om beter te slapen

Goede slaap is essentieel voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Maar door de druk van alledag en onze levensstijl is het vaak lastig om de juiste hoeveelheid en kwaliteit slaap te krijgen.

Psycholoog Corinne Sweet geeft in 2 minuten tot je slaapt makkelijk toepasbare en korte oefeningen die goede slaap bevorderen, zoals mindfulnesstechnieken en ademhalingsoefeningen, visualisatie, affirmaties en yogaoefeningen. Verder schrijft ze over de verschillende slaapstadia, zoals de Rem- en non-Rem-slaap, de juiste slaaphygiëne en de invloed van stress op onze nachtrust.

2 minuten tot je slaapt is voor iedereen die het beste uit de nacht wil halen met inzichtelijke tips en prettige, toegankelijke oefeningen.

Biografie

Corinne Sweet is schrijver, psycholoog en psychotherapeut. Ze schreef achttien boeken, waaronder bestsellers in het genre populaire psychologie, zoals Change Your Life with CBT, The Anxiety Journal en The Mindfulness Journal. Sweet is vaak te horen en te zien op de Engelse radio en televisie, onder andere als psycholoog bij de Engelse editie van Big Brother. Eerder verscheen van haar bij Boekerij 2 minuten tot je slaapt.

Details

EAN :9789022596005
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Wilma Paalman
Publicatie datum :  22-06-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :185 mm
Breedte :137 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :410 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160
Keywords :  2 minuten;genezing;gezondheid;korte oefeningen;meditatie;oefeningen;omgaan met stress;selfcare;slaap;slapenloosheid;tips;yoga;zelfhulp