Gratis verzending vanaf €50,-

Stilzitten als een kikker


Nederlands | 08-09-2022 | 96 pagina's

9789021566900

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

‘Stilzitten als een kikker’ staat boordevol mindfulnessoefeningen en verhaaltjes. Kinderen komen erdoor tot rust en leren hun piekergedachten te beheersen. Inclusief 11 downloads!

Tekst achterflap

Eline Snel komt na 'Stilzitten als een kikker' met een follow-up: het 'Werkboek stilzitten als een kikker'. Dit is het eerste werkboek voor kinderen van 5 tot 8 jaar om zich te concentreren door middel van de methode van de kikker. Het bevat 80 grappige en nuttige activiteiten om alleen of met een ouder te doen om rust en stilte te vinden. Kinderen zijn thuis en op school vaak onrustig of gestrest. Om ze te leren kalm en aandachtig te zijn, heeft Eline Snel een eenvoudige meditatievorm ontwikkeld. Hiermee kunnen kinderen zich bewust worden van hun lichaam en emoties en zo meer openstaan voor anderen. Van de Nederlandse editie van 'Stilzitten als een kikker' zijn al ruim 40.000 exemplaren verkocht; wereldwijd 600.000 exemplaren, met als koplopers Frankrijk (ruim 300.000) en de VS (ruim 120.000). Het boek verschijnt in 18 talen.

Recensie/Quote

‘Stormt het in je hoofd? Gaan je gedachten alle kanten op? … Mindfulness-trainer Eline Snel legt uit hoe je een kind kunt helpen meer macht te krijgen over zijn gedachten…. Vol aansprekende oefeningen, verhalen en opdrachten, die maken dat mindfulness beoefenen met een kind leuk en makkelijk wordt’.

Biografie

Eline Snel is gecertificeerd mindfulnesstrainer. Zij ontwikkelde een training voor kinderen van vijf tot twaalf jaar, die ze geeft op diverse scholen in de omgeving van Amersfoort. Ook ontwikkelde Eline trainingen voor pubers/adolescenten en een training voor hun ouders. Daarnaast leidt ze leerkrachten en therapeuten op die zelf aan de slag willen met mindfulness voor kinderen.

Eline Snel is therapeut, trainer en pionier op het gebied van meditatie voor kinderen. Met haar doeltreffende en vriendelijke methode geniet ze internationale faam. Haar boek ‘Stilzitten als een kikker’ is internationaal een succes. Er zijn al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht in bijna 40 landen.

Details

EAN :9789021566900
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  08-09-2022
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :270 mm
Breedte :215 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :526 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :96