Gratis verzending vanaf €50,-

Meer dan je weet


Nederlands | 06-07-2023 | 320 pagina's

9789021464503

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Ze wil bij haar knappe ex uit de buurt blijven.

Hij denkt daar heel anders over...


Genevieve West was als puber nogal een wildebras. Als ze na een paar jaar afwezigheid weer terugkeert naar het kleine kuststadje van haar jeugd wordt ze na lange tijd weer geconfronteerd met haar verleden. Ze wil dat allemaal liever ontlopen, vooral haar verleden in de vorm van haar ex, Evan Hartley.

Het blijkt onmogelijk om Evan in het kleine kuststadje te ontwijken. Hij blijkt nog steeds even eigenwijs, sexy en onweerstaanbaar. Maar deze keer is Gen vastbesloten niet dezelfde fouten te maken. Niet meer feesten. Geen roekeloze acties meer. Ze blijft een tijdje om haar vader te helpen met zijn bedrijf, maar zodra hij iemand anders vindt om hem te helpen is ze weer weg.

Evan ziet de toekomst heel anders. Hij is nog steeds verliefd op Gen, en denkt dat als ze het nog eens zouden proberen het nu wel goed zou gaan. Kan hij Gen ervan overtuigen dat het nu anders zou zijn, en dat ze hun relatie een nieuwe kans moet geven?

Meer dan je weet is het tweede deel in de driedelige Avalon Bay-serie van Elle Kennedy. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Het eerste deel heet Anders dan je dacht.


Biografie

Elle Kennedy studeerde Engels aan York University en woont in Toronto, Canada. Toen ze heel klein was, wist ze al dat ze schrijver wilde worden. Nu is ze een van de populairste New Adult-auteurs, en haar titels hebben in de bestsellerlijsten van The New York Times, USA Today en Wall Street Journal gestaan.

Details

EAN :9789021464503
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Vertaler : Jeannet Dekker
Publicatie datum :  06-07-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :136 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :346 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :320
Reeks :  Avalon Bay