Gratis verzending vanaf €50,-

Aan het lijntje


Nederlands | 03-11-2022 | 368 pagina's

9789021464060

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,50

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

BEKEND VAN TIKTOK

Fox Thornton heeft een reputatie als zorgeloze flirt. Vrijwel elke vrouw die hij tegenkomt valt al snel voor zijn sexy looks en nonchalante charme. Dan ontmoet hij Hannah Bellinger. Ze is totaal ongevoelig voor zijn charmes, maar ze lijkt hem wel heel… aardig te vinden? En wil vrienden met hem zijn? Zoiets heeft hij nog nooit meegemaakt.

Als Hannah voor werk een tijdje in de stad is, trekt ze tijdelijk in bij Fox, in zijn logeerkamer. Hannah heeft een crush op haar collega, en succesvolle versierder Fox helpt haar met wat praktische tips om zijn aandacht te trekken.

Hoe meer tijd de twee samen doorbrengen, hoe meer ze voor elkaar beginnen te vallen. Fox vindt het steeds lastiger om de vrouw waar hij verliefd op is te helpen bij het versieren van een ander. Kan hij zijn bindingsangst overwinnen, en Hannah laten zien dat hij echt om haar geeft?

Aan het lijntje (in het Engels verschenen als Hook, line, and sinker) kwam bij verschijning binnen op de eerste plek van de New York Times-bestsellerlijst. De opvolger van wereldwijde bestseller Een zomer vol verrassingen is net zo populair bij lezers als de voorganger. Beide delen zijn los van elkaar te lezen.

Details

EAN :9789021464060
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Vertaler : Nikki Greveling
Publicatie datum :  03-11-2022
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :138 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :396 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :368
Reeks :  De Bellinger-zusjes