Gratis verzending vanaf €50,-

Avondmensen


Nederlands | 06-04-2023 | 224 pagina's

9789021340425

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Een tragikomische familieroman over een gezin waarin de familieleden steeds verder van elkaar verwijderd raken. Een pijnlijk herkenbare en indringend debuut van een groot literair talent.

Tekst achterflap

De dag dat Boris terugkeert naar huis, verandert alles. Hij heeft hulp nodig, vinden zijn vader en zijn zusje. Maar daar is niet iedereen het mee eens. Hoe krampachtiger de gezinsleden proberen houvast te vinden, hoe verder ze van elkaar verwijderd raken. Wordt het leven ooit weer zoals het was? In Avondmensen laat Caroline van Keeken met haar directe schrijfstijl haarscherp zien hoe machteloos mensen tegenover elkaar kunnen komen te staan. Door de lichte toon zijn de personages in al hun onbeholpenheid even tragisch als komisch. Een pijnlijk herkenbare en indringende roman.

Recensie/Quote

'In de debuutroman van Caroline van Keeken hangt boven alles de dreiging van naderend onheil. (...) Van Keeken laat in precieze zinnen (waarin geen woord te veel staat, maar die desondanks beeldend, aangrijpende en soms beklemmend zijn) haarscherp zien hoe een ooit verliefd koppel langzaamaan teleurgesteld raakt - doordat het leven dat ze elkaar beloofden maar niet wil komen, vanwege een zoon die veel meer aandacht nodig heeft dan de rest.' ****

Biografie

Caroline van Keeken (1988) schreef eerder de verhalenbundel Zo worden wij niet. Met het daarin opgenomen ‘Ljoeda’ won ze in 2015 de NPO Verhalenwedstrijd. Ze publiceerde in De Gids en maakte voor de VPRO de radiodocumentaire Broederliefde en het hoorspel Misschien hadden we dit niet moeten doen. Avondmensen is haar romandebuut.

Details

EAN :9789021340425
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  06-04-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :136 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :326 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :224