Belgische chocolade & bier

Michel Eyckerman


Nederlands | 13-08-2025 | 192 pagina's

9789020978582

Hardback


€ 39,99

 Voorraad in de winkel

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99




Tekst achterflap

De twee meest geliefde Belgische exportproducten, chocolade en bier, hebben veel meer met elkaar gemeen dan je denkt. Het roosteren van de mout en van de cacao gebeurt vrijwel gelijkaardig en bij beide is het fermenteerproces heel belangrijk.
Maar chef Michel Eyckerman bewijst met zijn heerlijke recepten dat ze ook perfect combineerbaar zijn!

In dit schitterende boek leer je beide parels proeven en combineren aan de hand van 52 zoute gerechten, zoete desserts, apero's, pralines en nog veel meer. De gerechten worden uiterst smaakvol in beeld gebracht door topfotograaf Karl Bruninx en bij enkele wordt er een filmpje geserveerd met de verschillende stappen.

Slogan/Promotie

Unieke smaakcombinaties tussen chocolade en bier

Details

EAN :9789020978582
Auteur: 
Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatie datum :  13-08-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :192