Gratis verzending vanaf €50,-

Finding perfect


Nederlands | 27-09-2023 | 88 pagina's

9789020552751

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 4,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Is Daniël in de staat de antwoorden te vinden waar Six zo naar verlangt? 'Finding perfect' is de Nederlandse editie van Colleen Hoovers novelle over Daniël en Six en het einde van de Hopeless-serie.

Tekst achterflap

'Finding perfect' is het hartverwarmende slot van de Hopeless-serie van Colleen Hoover, de internationale bestsellerauteur van 'Hopeless' en 'Losing Hope'

Vrienden Daniël, Six, Holder, Sky en Breckin zijn van plan Thanksgiving te vieren met een diner in het huis van de ouders van Sky. Maar de hechte vriendengroep dreigt uiteen te vallen. Wanneer Daniël toenadering zoekt en Six de moeilijke vragen stelt die hij eerder niet durfde te stellen, beseft hij tot zijn ontsteltenis dat juist dit geheim als een donkere wolk boven de feestdagen hangt. Opeens moet Daniël alles op alles zetten om antwoorden te vinden voor degene van wie hij het meeste houdt. Is zijn zoektocht hopeloos?

Biografie

Colleen Hoover is de wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie van onder meer 'It ends with us', 'Verity' en 'Reminders of him'. Ze won drie jaar op rij – van 2015 tot 2017 – de Goodreads Choice Award voor beste romantische fictie en domineert wekenlang de bestsellerlijsten. Haar romans verschijnen sinds 2014 in het Nederlands. Hoover beperkt zich niet tot één genre, maar in al haar boeken staan romance, spanning, sterke personages en onverwachte twists centraal. Ze is een van de populairste romance-auteurs van het moment.

Details

EAN :9789020552751
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Erica van Rijsewijk
Publicatie datum :  27-09-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :140 mm
Dikte :9 mm
Gewicht :135 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :88
Reeks :  Hopeless