Gratis verzending vanaf €50,-

Sdu Commentaar Insolventierecht, Editie 2023


Nederlands | 18-04-2023 | 1662 pagina's

9789012408875

Hardback


   

€ 335,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Te bestellen bij leverancier

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

In Sdu Commentaar Insolventierecht wordt het gehele insolventierecht artikelsgewijs becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een overzicht van jurisprudentie en literatuur.

Tekst achterflap

In Sdu Commentaar Insolventierecht wordt het gehele insolventierecht artikelsgewijs becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een overzicht van jurisprudentie en literatuur. De auteurs richten zich met dit commentaar op advocaten, curatoren, rechters en bankjuristen werkzaam in de insolventiepraktijk en professionals in de schuldsaneringspraktijk. Sdu Commentaar Insolventierecht sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd. Sdu Commentaar Insolventierecht is een jaarlijks geactualiseerde boekuitgave in combinatie met online beschikbaarheid van haar teksten en online doorverwijzingen naar in house Sdu bronnen en relevante externe websites. Sdu Commentaar Insolventierecht is een gezamenlijke onderneming van vele auteurs, die stuk voor stuk deskundigheid paren met praktische ervaring op hun vakgebied. In Sdu Commentaar Insolventierecht schrijven zij een beknopt, maar veelal diepgaand, helder en praktisch commentaar op de Faillissementswet en op aanverwante regelingen, waaronder de Europese Insolventieverordening. De redactie vindt het van groot belang dat u relevante informatie snel kunt vinden. Er is daarom gekozen voor een artikelsgewijs commentaar. Daarnaast is ernaar gestreefd om u in zo min mogelijk woorden op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de haken en ogen bij de uitleg van een artikel en de samenhang met andere artikelen. De lengte van een commentaar is daarom afhankelijk van de relevantie en de complexiteit van een artikel. Zoals aangegeven verschijnt Sdu Commentaar Insolventierecht niet alleen in boekvorm. Doordat actuele ontwikkelingen voor de insolventierechtpraktijk van groot belang kunnen zijn, verschijnt het commentaar ook online op opmaat.sdu.nl. De auteurs dragen er zorg voor dat relevante actuele ontwikkelingen doorlopend worden verwerkt in deze online-versie. U kunt bovendien via hyperlinks in de commentaren doorklikken naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak. De redactie en de auteurs hebben met veel inzet, plezier en zorg aan Sdu Commentaar Insolventierecht gewerkt. Wij hopen dat u dit terugziet in het resultaat. Omdat alles altijd beter kan, stellen wij het zeer op prijs als u kritiek, aanvullingen en andere suggesties aan ons kenbaar maakt. Met uw inbreng kunnen wij Sdu Commentaar Insolventierecht blijven verbeteren.

Slogan/Promotie

In Sdu Commentaar Insolventierecht wordt het gehele insolventierecht artikelsgewijs becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een overzicht van jurisprudentie en literatuur. De auteurs richten zich met dit commentaar op advocaten, curatoren, rechters en bankjuristen werkzaam in de insolventiepraktijk en professionals in de schuldsaneringspraktijk. Sdu Commentaar Insolventierecht sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Biografie

mr. M.L.D. Akkaya is senior raadsheer in het gerechtshof Amsterdam prof. mr. Y. Diamant is senior jurist bij De Nederlandsche Bank N.V. te Amsterdam en hoogleraar Financiële netwerken en Europees goederenrecht aan Tilburg University mr. M.A.J.G. Janssen is cassatie-advocaat en partner bij Sectie Cassatie bij Banning N.V. te Den Bosch en raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Amsterdam mr. dr. A.M. Mennens is advocaat bij Wijn & Stael te Utrecht mr. dr. A.J. Tekstra is advocaat en fiscalist bij Blauw Tekstra Uding NV te Amsterdam prof. mr. P.M. Veder is hoogleraar Burgerlijk recht, in het bijzonder het Insolventierecht, aan het Onderzoekcentrum Onderneming & Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit. Hij is tevens adviseur bij RESOR N.V. te Amsterdam

Details

EAN :9789012408875
Uitgever :Sdu B.V.
Publicatie datum :  18-04-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :211 mm
Breedte :152 mm
Dikte :63 mm
Gewicht :1260 gr
Status :Te bestellen bij leverancier
Aantal pagina's :1662
Reeks :  SDU Commentaar