Gratis verzending vanaf €50,-

Pinkeltje is overal thuis


Nederlands | 13-09-2023 | 128 pagina's

9789000389032

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 14,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Lees nu het nieuwste deel van Pinkeltje!

Tijdens een wandeling komt Pinkeltje een slak tegen, Haiku, die zijn huisje is verloren. Samen met Pinkeltjes oude vriend, meneer Raaf, en mensenvriendin Paulien reist Pinkeltje af naar Brodezië-stad. Daar hopen ze een nieuw huisje voor Haiku te vinden.

Onderweg stuiten Pinkeltje, Paulien en meneer Raaf op allerlei verrassingen: zo komen ze pimpelpaarse zombiewespen tegen en gaan ze op zoek naar een illegale houthakkersbende die het gemunt heeft op de jungle dicht bij Brodezië-stad. Zullen ze erin slagen een nieuw huisje voor Haiku te vinden en weet Pinkeltje weer veilig thuis te komen?

Een spiksplinternieuw avontuur, passend in het thema van de Kinderboekenweek 2023, van een van de meest iconische personages uit de Nederlandse jeugdliteratuur voor lezers vanaf 7 jaar.Biografie

In Studio Dick Laan worden de oude Pinkeltje-verhalen in een modern jasje gestoken én gloednieuwe Pinkeltje-verhalen geschreven, helemaal in de geest van Dick Laan, de schrijver van de oorspronkelijke boeken. Sinds de oprichting van Studio Dick Laan beleefde Pinkeltje al avonturen in de Efteling, het Rijksmuseum, het Dolfinarium, het Spoorwegmuseum, Madurodam, Diergaarde Blijdorp, Friesland en op Texel. Pinkeltje is overal thuis werd geschreven door Sander Meij en geïllustreerd door Arne van der Ree.

Details

EAN :9789000389032
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  13-09-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :155 mm
Dikte :19 mm
Gewicht :331 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :128
Reeks :  Pinkeltje
Keywords :  arne van der ree;bij mij thuis;dick laan;diversiteit;kbw;kinderboekenweek;kinderboekenweek 2023;multicultureel;pinkelotje;pinkeltje;studio dick laan;vanaf 7 jaar;vanaf 9 jaar;wolkewietje;zelf lezen;zilvertorendorp