Gratis verzending vanaf €50,-

Waar woon jij?


Nederlands | 22-08-2023 | 32 pagina's

9789000388998

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 9,50

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Een nieuw avontuur van Lisa & Jimmy!

De vader van Jimmy gaat een boek schrijven. Om dat in alle rust te kunnen doen, mag hij tijdelijk in een huisje van een kennis wonen. Dat huisje staat in een tuinpark waar meer mensen verblijven. Lisa en Jimmy gaan er natuurlijk op bezoek. Ze ontmoeten Mahmoed, die op een schip heeft gewoond. En Tante Nel, die vroeger zangeres wilde worden. Lisa en Jimmy vinden alle bewoners van de tuin geweldig. Ook worden ze vrienden met Yasmina uit de flat verderop. Kortom: het is gezellig druk in het tuinpark. Zal Jimmy’s vader wel de rust vinden die hij zoekt?

Waar woon jij? is een vrolijk en herkenbaar voorleesverhaal voor kleuters. De hartverwarmende illustraties werden gemaakt door Dagmar Stam.

Biografie

Vivian den Hollander is de auteur van de succesvolle voorleesboeken over de kleuters Lisa en Jimmy. Daarnaast krijgt ze al jaren kinderen aan het lezen met haar toegankelijke AVI-boeken over piraat Kaat, oppas-opa Bak en populaire sporten als voetbal, ballet en paardrijden. Met Alleen Beer mocht mee schreef ze een aangrijpende jeugdroman voor kinderen vanaf tien jaar.

Details

EAN :9789000388998
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  22-08-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :228 mm
Breedte :227 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :314 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :32
Reeks :  Lisa en Jimmy
Keywords :  bij mij thuis;dagmar stam;kinderboekenweek 2023;kleuter;kleuterboek;lisa & jimmy;vivian den hollander;voorleesboek;voorlezen;voorlezen vanaf 4 jaar;wonen