Gratis verzending vanaf €50,-

Het kinderkookboek van de keuken van Kiki op reis


Nederlands | 04-10-2023 | 160 pagina's

9789000387694

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Vrolijk kinderkookboek met wereldgerechten

Dit is het tweede kinderkookboek van De keuken van Kiki. Kiki is een vrolijke kat, die houdt van heerlijk koken en een grote familie heeft over de hele wereld. In dit boek zoekt ze iedereen op. En uit elk land waar ze naartoe reist, deelt Kiki 5 recepten: waterzooi uit België, Fifteens uit Ierland, omuraisu uit Japan, Kakósúpa uit IJsland en nog veel meer… Kiki’s broertjes en zusjes vertellen je over de gebruiken in hun land, wat ze eten als ontbijt en ze leren je ook alvast wat over de taal. En net als in het eerste kinderkookboek staat ook dit boek weer vol met verhalen over de eet- en reisavonturen van Kiki.

Alle recepten zijn makkelijk door kinderen te maken: de kleine koks die wekelijks naar ‘De Keuken van Kiki’ – de Haagse kookschool van Petra – komen, hebben ze uitgebreid getest. Ook kookt Kiki zoveel mogelijk vegetarisch, of geeft ze je een vegetarische variant van het recept. In dit verrukkelijke boek kunnen kinderen ontdekken hoe leuk en makkelijk koken is. En ze maken ook nog kennis met diverse landenkeukens!

Biografie

Petra Bosland is illustrator en ontwerpster én heeft een kookschool voor kinderen in Den Haag: De keuken van Kiki. Ze werkte jarenlang als designer bij Oilily en Room Seven. Op een dag bedacht ze Kiki, een kat met oranje haar en een gekleurde staart. Kiki is dol op koken, ze is grappig en net als Petra een klein beetje onhandig. In 2021 verscheen het eerste kinderkookboek van Petra Bosland: Het kinderkookboek van de keuken van Kiki.

Details

EAN :9789000387694
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  04-10-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :237 mm
Breedte :177 mm
Dikte :24 mm
Gewicht :732 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160
Reeks :  De keuken van Kiki
Keywords :  de keuken van kiki;kat;kinderkookboek;kinderkookschool;ontbijt;recepten;taal;vegetarisch;wereldgerechten;zoet en hartig