Gratis verzending vanaf €50,-

Koningin van de onderwereld


Nederlands | 20-07-2023 | 400 pagina's

9789000386826

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Persephone werd niet ontvoerd. Ze sprong.

De mythe is duizenden jaren oud. Hades ontvoert Persephone om haar tot zijn bruid te maken. In haar radeloosheid laat haar moeder de aarde langzaam sterven.

Persephone vreest voor de dag waarop ze wordt uitgehuwelijkt aan een of andere zelfvoldane god. Als haar vader Zeus aankondigt dat die dag eindelijk is aangebroken ziet ze maar één uitweg: de onderwereld. Maar Hades, heerser van de hel, is allesbehalve blij haar te zien en is vastbesloten haar terug te sturen. Maar Persephone heeft andere plannen en daarvoor heeft ze de hulp van de arrogante, ronduit onbeschofte en irritant sexy Hades nodig. Haar plan zal heel Olympus op zijn grondvesten doen schudden en wie weet waar zij door dit alles in verandert. De gevolgen kunnen dodelijk zijn, maar de dood is nog maar een klein stapje als je al in de hel bent…

Deze feministische hervertelling van de mythe van Hades en Persephone is het eerste deel in een reeks van drie hervertellingen van mythes, geschreven door Bea Fitzgerald.

Biografie

Bea Fitzgerald is auteur van romantische YA-fantasy en content creator op BookTok (@chaosonolympus). Ze studeerde Engelse literatuur aan de universiteit van Reading, waar ze als een Trojaans paard zo veel vakken over de oudheid in haar programma smokkelde als maar kon. Bea vindt het fascinerend hoe verhalen door de eeuwen en generaties heen blijven bestaan. Koningin van de onderwereld is haar debuut.

Details

EAN :9789000386826
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  20-07-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :238 mm
Breedte :157 mm
Dikte :38 mm
Gewicht :742 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :400
Keywords :  booktok;bridgerton;demeter;enemies-to-lovers;feminisme;feministisch;girl goddess queen;griekse goden;hades;madeleine miller;mythologie;onderwereld;persephone;rebellie;romantiek;sarah j. maas;sexy;sterke vrouw;verzet