Gratis verzending vanaf €50,-

De blauwe zangvogel


Nederlands | 28-02-2023 | 40 pagina's

9789000384495

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Een vertederend prentenboek over het vinden van je eigen stem

Het is lente en een jonge zangvogel luistert naar de uitgelaten melodieën van haar broertjes en zusjes. Ze wil niets liever dan zelf ook meezingen, maar ze weet nog niet precies welke toon ze zal kiezen. Haar moeder moedigt haar aan om het nest te verlaten en uit te zoeken welk lied bij haar past. Moedig en vastberaden vliegt de jonge vogel weg van het gouden eiland waar ze woont en vraagt om advies aan een kraanvogel, een uil en een kraai die er nogal eng uitziet, tot ze eindelijk haar eigen unieke klank vindt.

De blauwe zangvogel is een filosofisch prentenboek over waarom je soms je vleugels moet uitslaan om te verkennen wie je eigenlijk bent. Prachtig vertaald door Tjibbe Veldkamp.

‘De tekst vloeit bijna als poëzie en de stem van de jonge vogel is perfect gevangen. Een lieflijke vertelling die zowel kinderen als hun ouders zal aanspreken.’ School Library Journal

Biografie

Vern Kousky is kinderboekenauteur, illustrator en kunstenaar. Hij woont in New York, waar hij werkt als adjunct-professor Engels aan Touro College. Eerder verscheen van zijn hand Melvin wil zijn muts terug.

Details

EAN :9789000384495
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Vertaler : Tjibbe Veldkamp
Publicatie datum :  28-02-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :287 mm
Breedte :210 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :377 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :40
Keywords :  eigen stem;geïllustreerd;identiteit;jezelf leren kennen;kleuter;muziek;oost west thuis best;reis;tjibbe veldkamp;vern kousky;vogel