Gratis verzending vanaf €24,99

Wij


Nederlands | 23-08-2022 | 360 pagina's

9789000383665

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap

Als je allebei in je eigen hoek van ‘jij’ en ‘ik’ staat, dan brengt dit boek je terug naar ‘wij’

Bijna niets is moeilijker dan uitzoeken hoe je van je partner kunt houden inclusief alle menselijke tekortkomingen, maar er is bijna niets belangrijkers dan dat.

Relatietherapeut Terrence Real helpt veel stellen die op het punt staan om uit elkaar te gaan en ziet hoe groot de impact is van onze giftige, individualistische samenleving op relaties. Het goede nieuws is dat een warmere, hechtere, meer gepassioneerde relatie mogelijk is, als je maar over de juiste tools beschikt.

In zijn boek beschrijft hij op heldere wijze hoe onze winner takes it all-cultuur een gezonde relatie in de weg kan staan; het zorgt voor herhaaldelijke ruzies die nergens toe leiden of voor een afstandelijke relatie waarin twee partners wel samen wónen, maar zich alleen voelen.

Wij is een baanbrekend boek dat je nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde vaar­digheden leert. Met wijze inzichten, humor en charme helpt Real je om je relatie te transformeren naar een van medeleven, samenwerking en nabijheid. Het helpt je om in de toekomst niet volgens je vastgeroeste patronen te reageren maar gebruik te maken van de wijzere, meer samenwerkende versie van jezelf. Daarnaast deelt Real verhalen uit zijn praktijk van stellen waarvan hun relatie gered is door deze nieuwe inzichten en technieken.

‘Een mooi en belangrijk boek, vooral voor het moment waarop we ons nu bevinden.’ Bruce Springsteen

‘Dit boek is een routekaart voor iedereen die op zoek is naar echte intimiteit.’ Gwyneth Paltrow

‘Terrence Real duikt met precisie en wijsheid in de dynamiek van moderne relaties. Zijn werk heeft simpelweg mijn leven veranderd. Lees dit boek. Het zou het jouwe ook kunnen veranderen.’ Bradley Cooper

‘Als ik advies nodig heb, bel ik Terry Real. Dit is het boek dat we allemaal moeten lezen om gezondere en intiemere connecties te creëren.’ Esther Perel

Terrence Real is een succesvolle Amerikaanse relatietherapeut en New York Times-bestsellerauteur. Hij richtte het Relational Life Institute op, dat workshops aanbiedt voor stellen, individuen en ouders. Daarnaast heeft hij een professioneel trainingsprogramma voor artsen en therapeuten ontwikkeld.

Biografie

Terrence Real is een bekende Amerikaanse relatietherapeut en bestsellerauteur. Hij richtte het Relational Life Institute op, dat workshops aanbiedt voor stellen, individuen en ouders. Daarnaast heeft hij een professioneel trainingsprogramma voor artsen en therapeuten ontwikkeld om zijn Relational Life Therapy-methodologie te leren. Hij is de auteur van I Don’t Want to Talk About It, How Can I Get Through to You? en The New Rules of Marriage.

Details

EAN :9789000383665
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  23-08-2022
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :141 mm
Dikte :33 mm
Gewicht :526 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :360
Keywords :  persoonlijke ontwikkeling;relatie;relatietherapie;verbinding