Gratis verzending vanaf €50,-

Rotbeest!


Nederlands | 22-04-2022 | 128 pagina's

9789000380480

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Verhalen van dierenredder Karen Soeters

Ratten zijn vies. Vleermuizen hebben enge ziektes. Mollen graven je tuin overhoop. En vossen stelen kippen. Stuk voor stuk dieren waar veel mensen een hekel aan hebben. Maar is dat wel terecht? In deze ode aan twaalf dieren met een slechte reputatie laat Nederlands bekendste dierenredder Karen Soeters zien waarom elk dier op zijn eigen manier mooi, nuttig en aandoenlijk is.

Rotbeest! Over ratten en andere dieren met een slecht imago bevat twaalf vermakelijke en informatieve verhalen over dieren, met wonderlijke weetjes, volop dierenliefde en heel veel geestige illustraties van familie De Kort. Leuk om voor te lezen vanaf 6 jaar of zelf te lezen vanaf 8 jaar.

Biografie

Karen Soeters is dierenbeschermer, spreker en dagvoorzitter, oprichter van AnimalsToday.nl en House of Animals, communicatiewetenschapper en was tot voor kort directeur van de  Nicolaas G. Pierson Foundation. Ze is daarnaast een graag geziene gast in talkshows en actualiteitenprogramma’s wanneer het over dierenrechten gaat. ‘Ik wil een stem zijn voor dieren, omdat zij die zelf niet hebben,’ zegt ze over haar werk.

Details

EAN :9789000380480
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  22-04-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :237 mm
Breedte :177 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :478 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :128
Keywords :  dieren;duif;gans;haai;hein de kort;insecten;karen soeters;lotte stegeman;mier;mol;ongedierte;rat;regenworm;varken;vleermuis;vos;wesp;wolf