Gratis verzending vanaf €50,-

Snoezie-woezie Poeziehoorn


Nederlands | 23-04-2022 | 48 pagina's

9789000380060

Hardback


   

  Bekijk inkijkexemplaar

€ 14,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Een hartverwarmend verhaal over vriendschap en zijn wie je wilt zijn

Voor kinderen vanaf 3 jaar

Poezie denkt dat ze misschien wel een eenhoorn is. Ze voelt zich zó als een eenhoorn dat ze zelfs hinnikt. Maar Parkiet en Gekko laten Poezie maar al te graag weten dat ze gewoon een poes is. Daar wordt ze verdrietig van. En wanneer er ineens een echte eenhoorn voorbijkomt – zo eentje met een prachtige staart en machtig gehinnik – voelt ze zich zo klein als een bolletje wol. Tot blijkt dat Eenhoorn zich net als Poezie vanbinnen anders voelt dan ze is. Kunnen Poezie en Eenhoorn elkaar zien zoals ze echt zijn?

Snoezie-woezie Poeziehoorn is een even geestig als ontroerend prentenboek over vriendschap en uitvinden wie je écht bent. Het is een zeer toegankelijk prentenboek met een belangrijke boodschap voor jong en oud. Met aansprekende, hilarische illustraties van LeUyen Pham. 

Vertaald door Maria Postema. 

Biografie

Shannon Hale is New York Times-bestsellerauteur. Ze schrijft niet alleen boeken voor jonge lezers, maar ook voor (jong-)volwassenen. Ze woont samen met haar man en vier kinderen dicht bij Salt Lake City. LeUyen Pham illustreerde verschillende prentenboeken en woont samen met haar man in Los Angeles. Pham en Hale hebben beiden katten én geloven in eenhoorns.

Details

EAN :9789000380060
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Vertaler : Maria Postema
Publicatie datum :  23-04-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :316 mm
Breedte :238 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :558 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :48
Reeks :  Snoezie-woezie Poeziehoorn
Keywords :  cats;eenhoorn;identiteit;itty-bitty kitty-corn;katten;leuyen pham;prentenboek;rijk geïllustreerd;shannon hale;unicorn;vriendschap