Gratis verzending vanaf €50,-

Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2


Nederlands | 16-06-2022 | 104 pagina's

9789000379668

Spiraal gebonden


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Nieuw kinderbakboek van Laura's Bakery voor kleine koekenbakkers!

De jongste bakkers wachten met smart op dit tweede kinderbakboekbakboek van de baking queen van de lage landen: Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2. In dit kinderbakboek vind je 30 nieuwe recepten voor heerlijke taarten en cakes, koekjes, toetjes en hartige hapjes.
Zo kan elk kind vanaf 5 jaar stap voor stap de fijne kneepjes van het bakken leren.

Niet alleen de ingrediënten zijn voorzien van vrolijke en verhelderende tekeningen, ook alle stappen in het recept zijn prachtig geïllustreerd.

De allerjongsten kunnen met een volwassene in de keuken aan de bak gaan en iets oudere kinderen kunnen ook prima zelf aan de slag met deze 30 verrukkelijke recepten. Van cheesecake tot dino koekjes, van gummiebeer ijsjes tot Eton Mess en van kaas pretzels tot knakworst broodjes: voor elk wat wils! Bij elk baksel staat natuurlijk ook een smakelijke foto!

De uitvoering van het boek is net als bij Laura’s eerste kinderbakboek uitermate praktisch en kindvriendelijk: spiraalband met harde kaft en bladzijden die tegen een vlekje kunnen.

Laura Kieft is al haar hele leven dol op bakken. Haar blog Laura’s Bakery is het grootste bakblog van Nederland met 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Ze heeft 77.000 volgers op Facebook en 105.000 volgers op Instagram. Het Kinderbakboek 2 is haar zesde bakboek.


Biografie

Laura Kieft is haar hele leven al dol op bakken. Na haar opleiding Commerciële Economie en een aantal banen in die richting, besloot ze om van haar hobby's - bakken, fotografie en bloggen - haar werk te maken.

Op haar blog laurasbakery.nl plaatst ze wekelijks verschillende recepten, maar ook informatieve artikelen en heel veel handige baktips. De recepten zijn lekker, niet moeilijk te maken en de ingrediënten zijn goed verkrijgbaar. Een combinatie waarmee ze al jaren vele trouwe volgers aan het bakken krijgt. 

Een boek kon dan ook niet uitblijven! In september 2016 verscheen haar eerste boek: Laura's Bakery - Het Basisbakboek. Precies een jaar later kwam Het Laura's bakery bakboek uit, met meer recepten voor geweldige taarten, koekjes en klein gebak, maar ook verrassende desserts en borrelhapjes. In dit boek minder uitgebreide basisinformatie, maar nog steeds een inleidend gedeelte en heel veel baktips & trucs.

In oktober 2019 verscheen Het Borrelhapjes Bakboek, met ruim 150 hartige hapjes, waarvan een deel met en een deel zonder oven wordt bereid. Eind juni 2020 is Het Laura's Bakery Kinderbakboek verschenen, een stevig en vrolijk boek met 30 bakrecepten voor kinderen van 4-12 jaar. Ook de kinderen leert Laura de fijne kneepjes van het bakken met heel veel handige baktips. Zowel de ingrediënten en de stap-voor-stap uitleg zijn voorzien van leuke en handige illustraties. In september 2021 verscheen Het Laura's Bakery Feestdagen Bakboek, met recepten voor alle feestdagen van het jaar: van Valentijn en Moederdag tot en met Kerst en Oud & Nieuw.

Voor de jongste bakkers verschijnt in juni 2022 het tweede Kinderbakboek van Laura , met nieuwe recepten voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook dit boek krijgt een kindvriendelijke uitvoering en is weer geïllustreerd door Bionda van den Ouden. Houd het blog van Laura en haar socials in de gaten voor alle voor alle nieuwtjes over dit boek.

Details

EAN :9789000379668
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  16-06-2022
Uitvoering :Spiraal gebonden
common.Language :Nederlands
Hoogte :288 mm
Breedte :213 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :751 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :104
Reeks :  Laura’s Bakery kinderbakboek
Keywords :  bakken;bakken met kinderen;cake en taart;kinderbakboek;kleine koekenbakker;koekjes;laura's bakery;taarten bakken