Gratis verzending vanaf €50,-

Pinkeltje op Texel


Nederlands | 10-09-2020 | 144 pagina's

9789000371570

Hardback


   

  Bekijk inkijkexemplaar

€ 13,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Pinkeltje gaat naar Texel!

In dit fonkelnieuwe avontuur geniet Pinkeltje samen met Pinkelotje van een heerlijke vakantie op Texel. Maar al snel is het gedaan met de rust. Een enorme storm steekt op en vlak voor de kust vergaat een schip. Pinkeltje en Pinkelotje ontdekken gelukkig dat de bemanning het eiland heelhuids heeft bereikt. En dat niet alleen: er is ook een albinozeehondje op het strand aangespoeld.

De Texelaars ontfermen zich over de zeehond en noemen hem Biem. Maar dan is het dier ineens verdwenen! Pinkeltje maakt zich grote zorgen, want hij heeft de kapitein van het vergane schip horen zeggen dat een bijzondere zeehond als Biem wel eens een flinke som geld kon opleveren… Pinkeltje en Pinkelotje besluiten een stokje voor het snode plan van de kapitein te steken en roepen de hulp in van de Sommeltjes, een Texels trollenvolkje. Lukt het Pinkeltje en zijn vrienden om Biem te redden?

Pinkeltje op Texel is een grappig en spannend avontuur van een iconisch personage uit de Nederlandse jeugdliteratuur: wie is er nu niet met Pinkeltje opgegroeid? Om voor te lezen vanaf 7 jaar en zelf te lezen vanaf 9 jaar.

Details

EAN :9789000371570
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  10-09-2020
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :155 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :340 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :144
Reeks :  Pinkeltje
Keywords :  albinozeehond;arne van der ree;avontuur;boek over texel;de koog;den burg;dick laan;kinderboek over texel;pinkelotje;pinkeltje;sander meij;sommeltjes;studio dick laan;texel;vanaf 7 jaar;vanaf 9 jaar;voorleesboek;wadden;zeehonden;zelf lezen